De smeerolie in de organisatie

Ondersteunende functies in een organisatie zijn nog steeds van groot belang om als bedrijf goed te kunnen functioneren. Ze vormen de smeerolie die de machine soepel laat lopen zonder dat je echt merkt dat het er is.

Iemand neemt immers als eerste correct de telefoon op, is de steun en toeverlaat van de manager of vervult een belangrijke administratieve rol binnen de organisatie. Het kan een algemene administratie zijn, projectadministratie, financiële of commerciële administratie. Op al die plaatsen wil je goed geschoold personeel dat het werk efficiënt en effectief kan verrichten. Ook in de huidige tijd van automatisering. Personeel dat moet groeien in een van deze functies of nieuwe medewerkers die nog veel moeten leren hebben direct baat bij een goede scholing.

DOC biedt een breed scala aan modulaire opleidingen die zorgen dat je klaar bent voor deze uitdaging. We werken al vele jaren samen met het LSSO zodat je een landelijk diploma kunt halen. Daarnaast kunnen opleidingen op maat voor jouw bedrijf verzorgen. De docent komt dan naar je toe en we stellen het traject op maat voor je samen.