Nieuwe collega: Yvette Viets

Sinds 1 juni heeft Yvette Viets ons team versterkt als medewerker opleidingscoördinator. Behalve coördinator voor onze Administratieve opleidingen en Managementopleidingen, gaat Yvette ook de personeelszaken van DOC voor haar rekening nemen.

Yvette stelt zich graag aan jullie voor:

“Tja, daar begin je dan aan een nieuwe uitdaging. Best spannend om na 18 jaar in onze slagerij, weer iets voor mezelf te doen. Niet langer gezien worden als vrouw van Theo of moeder van Caspar, Quirijn en Florian. Of de slagersvrouw van Slagerij Theo en Yvette Viets. Maar de stap is gezet. En waar kan ik dat nu beter doen dan bij DOC Opleiding en Training. Een bedrijf dat staat voor nóg meer uit jezelf halen en jezelf ontwikkelen. Ik hoop samen met iedereen hier zelf ook nieuwe stappen in mijn ontwikkeling te zetten.”

“Samen met mijn collega’s wil ik werken aan de ontwikkeling van onze klanten én onze organisatie. We willen DOC Nederland op de kaart zetten als het bedrijf dat staat voor ontwikkeling op elk niveau. Daarbij vind ik gezelligheid en er samen voor gaan, heel belangrijk. Gaat het even niet of is er wat? Spreek het uit, dan komt de gezelligheid namelijk altijd weer terug.”

Yvette Viets bij DOC