DOC Opleidingen Achterhoek

Nieuws

Werksessie krapte op de arbeidsmarkt

We kijken uit naar werkessie “Krapte op de Arbeidsmarkt, samen d’ran!” waarbij onze werkgeluk specialist een mooie inkijk geeft op de kracht van Werkgeluk. Deze sessie is in samenwerking met de Gemeente Doetinchem en op initiatief van IG&D Bedrijvig Doetinchem.

Tevens is een informatiemarkt waarbij diverse organisaties aanwezig zijn om samen met jou – op z’n Achterhoeks: niet lullen maar poetsen – d’ran te gaan! Schrijf je nu in dan zien we elkaar woensdag. Tot dan!

Wil je meer weten over dit thema? Geef je dan op voor deze inspirerende avond! Vol = vol

Datum: woensdag 20 september 2023
Tijd: 16:00 to 19:30
Locatie: Stadion de Vijverberg

Klik hier om je gratis aan te melden!

 

Lees ook dit artikel

Evenementen

Werksessie krapte op de arbeidsmarkt

We kijken uit naar werkessie “Krapte op de Arbeidsmarkt, samen d’ran!” waarbij onze werkgeluk specialist een mooie inkijk geeft op de kracht van Werkgeluk. Deze sessie is in samenwerking met de Gemeente Doetinchem en op initiatief van IG&D Bedrijvig Doetinchem. Tevens is een informatiemarkt waarbij diverse organisaties aanwezig zijn om samen met jou – op z’n Achterhoeks: niet lullen maar poetsen – d’ran te gaan! Schrijf je nu in dan zien we elkaar woensdag. Tot dan! Wil je meer weten over dit thema? Geef je dan op voor deze inspirerende avond! Vol = vol Datum: woensdag 20 september 2023 Tijd: 16:00 to 19:30 Locatie: Stadion de Vijverberg Klik hier om je gratis aan te melden!  

Nieuws

Management opleiding afgerond

Met trots mogen we weer een groep gedreven cursisten feliciteren! Dit keer voor Managementopleiding. Mooi om te zien dat deze praktijkgerichte aanpak direct resultaat oplevert. GEFELICITEERD! 🥂🎓 Wil jij jezelf ook ontwikkelen? Alleen of als team? Bekijk dan eens onze opleidingen of bedrijfstrainingen op maat. 

Vakgebieden

Nieuw bij DOC Opleiding & Training!

In het najaar starten er twee nieuwe opleidingen in Doetinchem: Vakopleiding Payroll Services en Financieel Assistent.