Ook leidinggevenden hebben scholing nodig

Scholing is op alle niveaus in de organisatie van belang, ook voor de medewerkers die de organisatie aansturen en vormgeven. Opleidingen zorgen voor meer inzicht en zelfvertrouwen om de functie beter uit te kunnen oefenen. Je werkt aan verdieping in het vakgebied, meer kennis van achterliggende theorieën en de persoonlijke vaardigheden. Het is belangrijk om daarbij de interactie in de groep aan te gaan onder leiding van ervaren docenten.

Enkele voorbeelden:

Basisopleiding projectmanagement

Je hebt misschien al wel ervaring met projecten maar de kans doet zich voor om zelf een project op te zetten en aan te sturen.

Praktisch Leidinggeven

Je geeft al een poos leiding of je bent daar net voor gevraagd. Natuurlijk kun je dit maar tegelijk is het wel een grote stap. Ervaar wat je eigen stijl is en ga aan de slag om jezelf te verbeteren.

 Praktische bedrijfskunde

Je loopt al een poos mee in het bedrijfsleven en bent toe aan een stevige functie met verantwoordelijkheid voor producten, processen en resultaten. De opleiding bedrijfskunde geeft je het gereedschap om dit waar te maken. Ervaren docenten en gemotiveerde medecursisten nemen je op sleeptouw om je zelf te ontwikkelen.