MS Access Specialist

Microsoft Access Acces is een fantastisch maar ook een weerbarstig programma. Door de complexiteit is het uiterst belangrijk in het begin een goed fundament te leggen, want dat legt de basis voor later succes. Met andere woorden; kennis van het pakket en inzicht in de structuur van de data is essentieel.

Voor wie

Wil je serieus met Access aan de slag? Zodat je met behulp van Access formulieren, rapportages en macro’s kunt maken voor een bestaande of nieuwe database-applicatie? Dan is deze 1-op-1 training ideaal voor jou.

Aanpak

Deze MS Acces Specialist training wordt alleen 1-op-1 aangeboden. Tijdens deze training bouwt de docent samen met jou een Access database. De focus ligt dus geheel en al op jouw wensen en uitdagingen. Je start met een inventarisatie van de informatiebehoeften om daarna te beoordelen welke informatie daarvoor nodig is. Vervolgens leg je een structuur vast, bouw je, voer je in en test je. En dat alles onder de begeleiding van de ervaren docent.

Locatie Doetinchem
aantal lessen op afspraak

 


Download brochure »
Deze opleiding als training boeken? »

Inhoud van de opleiding

Eerst is er een uitgebreide telefonische intake. Aan de hand van de informatie die hieruit naar voren komt, wordt bepaald of de opleidingsduur toereikend is voor het bouwen van een database. Meestal volstaan 10 uur intensieve begeleiding.

Afsluiting     
Je ontvangt een certificaat als je minimaal 80% van de lessen hebt bijgewoond.

Praktische zaken

Startmaand: op afspraak
Locatie: Doetinchem of op locatie

Investering

Betaal je het lesgeld ineens, dan bespaar je 10%.

Betaling ineens € 1.291,00
Maandelijkse termijnen (3x) € 453,00

Genoemde bedragen zijn inclusief boeken, USB-stick en vrij van btw. 
Je betaalt geen inschrijfkosten en arrangementkosten.