Cursus Microsoft 365

Microsoft 365 is de nieuwe naam voor Office 365 en is een verzamelpakket van meerdere Microsoft producten. Met Microsoft 365 beschik je over de automatiseringstool waarmee je in de Cloud werkt, eenvoudig bestanden deelt en gezamenlijk kunt werken aan bestanden van diverse applicaties.

Naast het bekende Office 2019 pakket met de Microsoft programma’s Word, Excel en Outlook bevat Microsoft 365 ook Microsoft Office Online waarmee je vanuit je webbrowser een Word document kunt bewerken of een Excelsheet kunt aanvullen. 

Als extra aanvulling op het toch al brede scala van Microsoft 365 besteden wij in onze cursus Microsoft 365 ook aandacht aan OneDrive, de Cloud opslag van Microsoft 365, Exchange Online, de uitgebreide emailserver van Microsoft. Tot slot wordt er uitgebreid ingegaan op het gebruik van Teams,  dé online samenwerkingstool van Microsoft waarbij je binnen en buiten jouw organisatie met elkaar leert chatten, (video)bellen, video vergaderen, taken beheren en real-time wordt meegenomen hoe je gezamenlijk documenten kunt bewerken. 

Voor wie?

Ga je overstappen of werk je al met Microsoft Office 365? Dan is deze opleiding geschikt voor jou. Met deze opleiding krijg je kennis van (gezamenlijk) werken in de Cloud. Ook maak je kennis met de vele mogelijkheden en leer je hoe de afzonderlijke apps onderling communiceren. Na de opleiding heb je de tools en kennis het uitgebreide pakket maximaal te gebruiken.

Incompany training Microsoft 365

Gaat je bedrijf of organisatie binnenkort de overstap maken en wil je dat de implementatie soepel verloopt en breed wordt gedragen? Overweeg dan onze bedrijfstraining “Werken met Microsoft 365”. Samen met onze praktijkgerichte docent stellen we een maatwerkprogramma samen, volledig afgestemd op jouw wensen, eisen en werkwijze. Neem hierover vrijblijvend contact op met DOC Opleiding & Training en bespreek de mogelijkheden.

Aanpak

In de eerste les ga je direct achter de computer zitten en aan de slag. Stap voor stap helpt de docent je op weg en dat gebeurt op een rustige en gecontroleerde manier. In de lessen wordt veel herhaald, want dat is de beste manier om je alles eigen te maken. Door deze cursus te volgen, versterk je je computerkennis. De groepen zijn klein, waardoor je voldoende aandacht krijgt van de docent. In 16 lessen leer je hoe je moet omgaan met werken in de Cloud en hoe je de Office365 maximaal kunt inzetten voor jouw doel. 

Startdata

LocatieDatumTijd
Doetinchem25 september 202318.00 - 20.00 uur

Inhoud van de cursus

Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen:

 • Word
 • Excel
 • Outlook
 • PowerPoint
 • OneDrive
 • OneNote
 • Planner en To Do
 • Teams

Zelfstudie
2 tot 4 uur per week.

Afsluiting
Heb je minimaal 80% van de lessen bijgewoond, dan ontvang je een certificaat.

Praktische zaken

 • De opleiding start bij voldoende deelnemers
 • 16 lessen van 2 uur
 • Locatie: Doetinchem
 • Startmaand: september en februari

Investering

Betaal je het lesgeld ineens, dan bespaar je 5%.

Betaling ineens € 985,00
Maandelijkse termijnen (3x) € 345,00

Genoemde bedragen zijn inclusief boeken en vrij van btw.

Misschien ook interessant?