Werken bij DOC

Wij zoeken bevlogen docenten met praktijk ervaring.

Wij zoeken docenten voor bedrijfstrainingen

Wil jij met jouw kennis en ervaring bijdragen aan de ontwikkeling van gemotiveerde werknemers? Wil jij zowel jouw eigen werkgeluk, als dat van een ander vergroten? Word dan docent bij DOC.

Daarom word je docent bij DOC

Goede vergoeding

Behalve de vergoeding voor de lessen zelf, krijg je bij DOC ook een ruime vergoeding voor de lesvoorbereiding en een ruime reiskostenvergoeding.

Gemotiveerde leerlingen

Wij geven enkel en alleen les aan mensen uit het bedrijfsleven. Stuk voor stuk gemotiveerde mensen die zelf heel bewust kiezen voor een opleiding waarmee ze groeien in hun rol of hun carrière een flinke boost geven. Jouw kennis en ervaring mogen delen met een groep gemotiveerde leerlingen. Wie wil dat nou niet?

Je helpt anderen groeien en slagen

Als docent bij DOC help je onze leerlingen bij hun persoonlijke ontwikkeling en verbeter je hun professionele vaardigheden. Zo draag je niet alleen bij aan meer plezier in hun werk, maar ook aan het bereiken van hun carrièredoelen.

Verbeter ook jouw eigen vaardigheden

Als docent bij DOC verbeter je niet alleen de vaardigheden van onze deelnemers, maar ook die van jezelf. Daag jezelf uit en verbeter zo ook jouw eigen vaardigheden op het gebied van communicatie, presentatie en coaching. Je komt bij DOC bovendien in contact met andere professionals uit verschillende vakgebieden.

Interesse?

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière waarbij jij jezelf én anderen uitdaagt? Een rol waarin je anderen helpt groeien en tegelijkertijd zelf jouw vaardigheden kunt verbeteren? Word dan docent bij DOC.

Sollicitatie formulier

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.