Over DOC

Home | Over DOC

Waarom DOC?

DOC Opleiding & Training verzorgt al meer dan zeventig  jaar opleidingen en trainingen voor de meest uiteenlopende beroepen. Door de jaren heen is DOC uitgegroeid tot een kenniscentrum met meer dan 100 opleidingen, cursussen en trainingen; van management tot automatisering, van techniek tot zorg, van secretarieel tot financieel.

DOC Opleiding & Training heeft leslocaties in Doetinchem (hoofdvestiging) en Hengelo en op je eigen locatie voor maatwerk trajecten. Om je een beeld te geven van onze activiteiten, tref je hieronder een korte omschrijving van onze diensten.

Opleiding
Onze opleidingen zijn zorgvuldig samengesteld, zodat je goed voorbereid mee kunt doen aan veelal landelijke examens. Onze opleidingen worden verzorgd door enthousiaste docenten voor gemotiveerde cursisten. Onze cursisten komen binnen als particulier of via een (oud)werkgever. Zowel werkzoekenden als herintreders en om- of bijscholers weten ons te vinden en kunnen na onze opleiding een volgende of nieuwe stap maken in hun carrière. Bij de meeste opleidingen kunt je op meerdere momenten in het jaar instromen. Veel opleidingen zijn ook gedeeltelijk (modulair) te volgen.

Training
Je wilt een training voor jouw medewerkers, maar het standaard opleidingsaanbod sluit niet precies aan op jouw behoefte? In-company trainingen bij DOC gaan uit van de situatie in jouw organisatie en de mogelijkheden van jouw medewerkers. De trainingen worden op maat gemaakt om aan je specifieke trainingsbehoefte te voldoen. DOC Opleiding & Training legt het accent op de actieve rol van de deelnemer. Door voortdurend vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen, situaties te oefenen en te trainen “on the job”, worden resultaten bereikt die het rendement van een hoorcollege ver overtreffen.

Omscholing
DOC Opleiding & Training helpt mensen in het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Als gewaardeerd partner van o.a. het UWV en verschillende gemeenten in de regio zorgt DOC Opleiding & Training ervoor dat werkzoekenden worden voorbereid op nieuwe baan. Dit doen we door opleidingen en trainingen die we baseren op de praktijk, met docenten en trainers die met beide benen in die praktijk staan.

DOC is erkend door:
Associatie voor Praktijkexamens
Landelijke Samenwerkende Secretaresse Opleidingen (LSSO)
Kenteq
Stichting OOM
Stichting OOMT
CRKBO
NRTO, 
Kijk hier voor meer informatie.

NRTO kwaliteitskeurmerk

NRTO keurmerk

Referenties