Real Business English (B2)

Voelt u zich niet prettig als u moet onderhandelen, problemen bespreken, discussiëren, van mening verschillen en uw bedrijfsverhaal vertellen – in het Engels? Lukt lezen en luisteren nog wel, maar vindt u het lastig om Engels te spreken of te schrijven? Herkent u zichzelf in deze omschrijving, dan is de cursus Real Business English (B2) echt iets voor u. In tien weken gaan we werken aan de twee moeilijkste vaardigheden bij het beheersen van een vreemde taal: het spreken en het schrijven. 

Intake

Wil je zakelijk Engels leren of wil je jouw zakelijk Engels verbeteren? Om het juiste startniveau te bepalen, klik je op onderstaande link. Er verschijnt een vragenlijst, die je vervolgens invult. Het invullen van deze vragenlijst is vrijblijvend. Wij nemen vervolgens contact met je op om het resultaat te bespreken en advies te geven. Voor deze opleiding heb je een startniveau op B1-niveau nodig.

Intake taalniveau

Ervaring van andere deelnemers

“Deze opleiding sluit goed aan bij mijn verwachtingen.”

 “Ja, ik zou de opleiding aanbevelen bij anderen!”

 “Het was een leuke sfeer en je leert wat je nodig hebt.”

Locatie Doetinchem
10 lessen van 1,5 uur

Start bij voldoende deelnemers


Download brochure »
Deze opleiding als training boeken? »

Inhoud van de opleiding

Tijdens de lessen worden, aan de hand van voorbeelden, opdrachten en rollenspelen, veelvoorkomende situaties in het bedrijfsleven doorgenomen.

Denk daarbij aan je zelf voorstellen, je bedrijf presenteren, telefoneren, een klantgesprek voeren, onderhandelen of tijdens een meeting ideeën presenteren, verduidelijken en verdedigen.

De schrijfvaardigheden worden verbeterd door het doen van gevarieerde schrijfopdrachten, die door de docent van feedback worden voorzien. De woordenschat wordt geoefend door middel van het maken van oefeningen passend bij uw bedrijfstak.

Hierbij worden vanzelfsprekend de passende grammaticaonderdelen behandeld zoals de verschillende werkwoord tijden en vormen, bijwoorden en bijvoeglijke naamwoorden, passieve en actieve zinnen, formeel versus informeel, zodat u zich aan het eind van de cursus adequaat kunt uitdrukken, kunt zeggen wat u wilt zeggen en op een manier die bij u past.

Afsluiting
Aan het eind ontvang je een certificaat indien u minimaal 80% van de lessen heeft bijgewoond.

Praktische zaken

  • De opleiding start bij voldoende deelnemers
  • 10 lessen van 1,5 uur
  • Locatie: Doetinchem
  • Startmaand: september, januari en april

Investering

Betaal je het lesgeld ineens, dan bespaar je 10%.

Betaling ineens € 454,00
Maandelijkse termijnen (2x) € 238,95

Indicatie boekengeld: € 35,00

Genoemde bedragen zijn vrij van btw.

Je betaalt geen inschrijfkosten en arrangementskosten.