DOC Opleidingen Achterhoek

Nieuws

Subsidiemogelijkheden voor scholing en ontwikkeling 

Er zijn diverse subsidies beschikbaar om (bedrijfs)opleidingen, trainingen en cursussen te financieren. De overheid stimuleert Leven Lang Ontwikkelen met verschillende regelingen. Daarnaast bieden ook branches en sectoren specifieke subsidiemogelijkheden aan. 

Investeer in uw toekomst met financiële ondersteuning! 

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de bij ons bekende subsidies, die bij DOC Opleiding & Training kunnen worden ingezet. Wij helpen u graag bij het aanvragen hiervan.  


Opijver: scholingsvouchers voor de Achterhoek
 

Inwoners van de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Montferland en Winterswijk komen in aanmerking voor een scholingsvoucher als ze zich willen om-, her- of bijscholen in een beroep met toekomstperspectief.  Opijver vergoedt directe scholingskosten met een maximum van € 2.500,-.

 

OOM: De toekomst van de metaalbewerking waarborgen met vakbekwaam personeel 

OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking, zet zich in voor de instroom, doorstroom, het behoud en de ontwikkeling van vakmensen in de sector. Medewerkers kunnen een keuze maken uit de opleidingen van DOC Opleiding & Training aan de hand van de cursuscatalogus op www.OOM.nl.
OOM vergoedt maximaal 50% van de kosten tot een maximum van € 800,-. 

 

Transport en Logistiek 

Het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) (SOOB subsidie) investeert in de toekomst van hun medewerkers.  Met een opleidingsbudget van €2.500 per werknemer kunnen opleidingen, cursussen, workshops worden gevolgd die bijdrage aan ontwikkeling.
Iedereen die werkzaam is in de transport- en logistieke sector, ongeacht functie of werkgever, kan gebruik maken van het opleidingsbudget mits ze een contract van minimaal 24 uur per week bezitten én SOOB afdragen via hun loonstrook. 

DOC Opleiding & Training heeft veel ervaring bij het inzetten van de SOOB subsidie voor opleidingen, neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

 

A+O Metalektro 

A+O Metalektro is een opleidingsfonds van en voor Metalektro-bedrijven. Hun missie is het opleiden, ontwikkelen en groei in de sector bevorderen.
Een werknemer kan een ontwikkelvoucher van maximaal € 1.500,- exclusief BTW aanvragen. Deze kan worden ingezet voor één of meer trainingen of opleidingen die zich richten op het ontwikkelen van de functie of loopbaan van de werknemer.

 

UWV 

DOC Opleiding & Training is een erkend opleider van het UWV.
Het UWV biedt verschillende financiële regelingen aan afhankelijk van de persoonlijke situatie van de aanvrager. Dit traject loopt via de UWV Coach.  


Mijn Carrière – CAO Schilders-, Afwerkings-, Vastgoed- en Glaszetbedrijven
 

Stichting Mijn Carrière biedt werknemers die onder deze bedrijfstak vallen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen binnen hun vakgebied.  Jaarlijks is er een scholingsbudget van € 2.500,- beschikbaar. Naast vaktechnische opleidingen kan het budget ook worden ingezet voor opleidingen op het gebied van Management en Leidinggeven, Communicatie en Verkoop. 

 

Lees ook dit artikel

Nieuws

Management opleiding afgerond

Met trots mogen we weer een groep gedreven cursisten feliciteren! Dit keer voor Managementopleiding. Mooi om te zien dat deze praktijkgerichte aanpak direct resultaat oplevert. GEFELICITEERD! 🥂🎓 Wil jij jezelf ook ontwikkelen? Alleen of als team? Bekijk dan eens onze opleidingen of bedrijfstrainingen op maat. 

Nieuws

Subsidiemogelijkheden voor scholing en ontwikkeling 

Er zijn diverse subsidies beschikbaar om (bedrijfs)opleidingen, trainingen en cursussen te financieren. De overheid stimuleert Leven Lang Ontwikkelen met verschillende regelingen. Daarnaast bieden ook branches en sectoren specifieke subsidiemogelijkheden aan. 

Vakgebieden

Zomeropenstelling DOC Opleiding & Training

DOC is gesloten van vrijdag 26 juli tot en met woensdag 7 augustus. Vanaf 8 tot en met 16 augustus zijn wij dagelijks, tussen 8.30 uur – 12.30 uur, telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Vanaf 19 augustus zijn weer volledig bereikbaar.