DOC Opleidingen Achterhoek

Nieuws

Management opleiding afgerond

Met trots mogen we weer een groep gedreven cursisten feliciteren! Dit keer voor Managementopleiding. Mooi om te zien dat deze praktijkgerichte aanpak direct resultaat oplevert. GEFELICITEERD! 🥂🎓

Wil jij jezelf ook ontwikkelen? Alleen of als team? Bekijk dan eens onze opleidingen of bedrijfstrainingen op maat. 

Lees ook dit artikel

Nieuws

Management opleiding afgerond

Met trots mogen we weer een groep gedreven cursisten feliciteren! Dit keer voor Managementopleiding. Mooi om te zien dat deze praktijkgerichte aanpak direct resultaat oplevert. GEFELICITEERD! 🥂🎓 Wil jij jezelf ook ontwikkelen? Alleen of als team? Bekijk dan eens onze opleidingen of bedrijfstrainingen op maat. 

Nieuws

Subsidiemogelijkheden voor scholing en ontwikkeling 

Er zijn diverse subsidies beschikbaar om (bedrijfs)opleidingen, trainingen en cursussen te financieren. De overheid stimuleert Leven Lang Ontwikkelen met verschillende regelingen. Daarnaast bieden ook branches en sectoren specifieke subsidiemogelijkheden aan. 

Vakgebieden

Zomeropenstelling DOC Opleiding & Training

DOC is gesloten van vrijdag 26 juli tot en met woensdag 7 augustus. Vanaf 8 tot en met 16 augustus zijn wij dagelijks, tussen 8.30 uur – 12.30 uur, telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Vanaf 19 augustus zijn weer volledig bereikbaar.